FLOFFELOFFE'S VERDEN II
- Livets rariteter, foto & dikt, samfunn, tankespinn – Se også:http://maleriogfoto.blogg.no/

des
29

En pedofil nordmann er tatt på fersken på et hotellrom i Gambia sammen med seks gutter, den yngste 3 år . I følge VG har mannen så mange dommer på seg at politiet i Norge varslet Gambiske myndigheter fordi de var bekymret for hva han kunne foreta seg. Tenk det… Og denne mannen har altså vært på frifot  i Norge. .. Jeg antar at  straffereglene for pedofili i Norge gjør slike saker til en hodepine for politiet… De skal uansett ha kreditt for å ha sendt en bekymringsmelding til gambisk politi!

Denne mannen det her er snakk om skal i følge artikkelen være straffedømt to ganger tidligere for overgrep mot mindreårige barn, samt for incest mot sin egen sønn. Alle sakene stammer fra tidlig på 2000-tallet.

I tillegg har den pedofile mannen blitt straffedømt for blotting, narkotika, tyveri og en rekke trafikksaker.

Han har også tatt bilder av nakne barn. Bl.a. i Baneheia / Kristiansand…

Jeg er fortvilet over det norske rettsystemet. Det må være mulig å gjøre noe med lovverket som gjør at slike mennesker blir sperret inne så lenge som loven tillater, og det er ikke lenge, 20 år.  Slike individer har ikke samfunnet bruk for.

Jeg håper mannen det her er snakk om aldri blir utlevert til Norge, for da blir straffen liten – og før vi vet ordet av det er han i ditt eller mitt nabolag og kan gjøre som han vil.

I Gambia blir seksuelle overgrep – som er utført av utlendinger – straffet med inntil 14 år.  Jeg håper inderlig han råtner i varmen.

PS: Trygghetsregler for ditt barn:
 http://35090.vgb.no/2009/10/03/pedofili-trygg…-for-ditt-barn/

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

8 kommentarer»

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.
Tilbakesporings-URL

 1. Helt enig, de kan bure ham inne og kaste nøkkelen! Norske straffer for slikt svineri er latterlig lave! Og det er de nærmest uansett, det virker av og til som om det er forbryteren en tar hensyn til og ikke offeret. Slike som den mannen burde vært kastrert og låst inne på livstid!

  Hei Skogtrollet,
  Vi er nok ganske så enige du og jeg. Se mitt svar til Henrik…
  Godt nytt år!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  skogtrollet - desember 29, 2010 at 10:57 am

 2. Det er lett å tro at strengere straffer og kastrering hjelper ja. Men hvis man tenker litt lenger enn sin egen nese så kan man forstå at dette er mer komplekst enn som så. Jo strengere straffene blir, jo færre vil erkjenne skyld, og desto færre vil da bli dømt. Og man blir ikke dømt hvis det ikke finnes helt klare bevis, eller at den siktede erkjenner skyld. Så derfor går de fleste fri. Man bør endre systemet i Norge slik at overgripere får velge behandling i stedet for fengsel. Da vil flere endre seg, samt at barnet får oppleve at skylden plasseres der den hører hjemme.

  Hei Henrik,
  Jeg ønsker max straff for pedofile, FORDI de da er forhindret i x-antall år å bedrive overgrep mot barn.
  Kastrering har jeg ikke nevnt – hverken kjemisk eller annet. FORDI jeg har lest at dette kan gi overgriperen andre aggresive måter å bedrive overgrep på.
  Du synes overgriperen kan få velge mellom behandling og fengsling. .. Min menging er at overgripere ALDRI skal få valg. Sperr de inne, kast nøkkelen for 20 år (dessverre er ikke maks straffen i dette landet lengre) og gi de gjerne behandling i fengsel, selv om forskning viser at dette ikke bevislig hjelper i det hele tatt.

  Pedofile overgripere er søppel – som vi helst burde kvittet oss med. Men det er altså min mening.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Henrik - desember 29, 2010 at 11:06 am

 3. Ting tar så uendelig lang tid. Mannen burde ha blitt lokalisert og tatt hånd om før han rakk å ødelegge livet til enda flere mennesker. Jeg tror jeg vil ønske meg fortgang i rettssystemet i julegave neste år. Gang på gang ser man at folk slår seg løs på de mest groteske måter mens de venter på rettssak og dom etter en kriminell handling.

  Hei
  Ja det er sant som du sier. Men i tillegg ønsker jeg at politikerne går igang med å forandre lovene slik at overgripere som dette blir synliggjort etter dom. Gjerne med bilder i avisen. For at barna skal få den rettsikkerheten de fortjener må også lovene forandres, slik at det overgriperen blir luket vekk fra samfunnet med max straff – gjerne med behandling hvis det i det hele tatt hjelper. Nulltolleranse Nulltolleranse!!!!
  Jeg blir uendelig trist og lei meg på barnas vegne.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Et_ekte_menneske - desember 29, 2010 at 8:59 pm

 4. Knocked my socks off with konwdlege!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  Eagle - oktober 2, 2011 at 8:52 am

 5. 3Ssuth ekmidhrajcdy

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  dodquxabl - oktober 2, 2011 at 7:28 pm

 6. 3iAIBn , [url=http://bltwkilceqkx.com/]bltwkilceqkx[/url], [link=http://axuyyvlnuehl.com/]axuyyvlnuehl[/link], http://nseqlonmhzrn.com/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  rqirzydx - oktober 3, 2011 at 9:41 am

 7. DjEty3 wqmfpjshogjy

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  ttxkrfbpa - oktober 6, 2011 at 11:19 am

 8. 8Sn8tv , [url=http://utpvhsplydfs.com/]utpvhsplydfs[/url], [link=http://tmgyphqjvbme.com/]tmgyphqjvbme[/link], http://wkuvzxzwdugs.com/

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  fpcxgmvqnx - oktober 6, 2011 at 6:01 pm

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00